013 208 3144 info@boot013.nl

Een unieke beleving

BIG GREEN EGG OP HET WATER

Boven de waterspiegel worden heerlijke lunches en diners geserveerd, deze worden voornamelijk bereid op onze Big Green Eggs

 

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, bij ons is alles vers. Vlees- en visgerechten zijn onze specialiteit, waar wij ons restaurant mee onderscheiden door te werken met (Argentijns) rundvlees en dry-aged vlees uit eigen rijpingskast, allen bereid op onze Big Green Eggs. 

 

Bij Boot013 kunt u en uw gezelschap terecht voor lunch, diner of borrel voor een avondvullende totaalbeleving.

“VOL ENERGIE EN GASTVRIJHEID STAAN WE VOOR U KLAAR”

Ruimte voor grote gezelschappen

Bij Boot013 kunt u met grote gezelschappen goed terecht. Het restaurant bestaat namelijk uit twee delen: Het restaurantgedeelte en ons ruim. Onder de waterspiegel ligt er nog een grote zaal verborgen waar u diverse diners, feesten of partijen kunt organiseren, geheel in privé sferen. Een eigen bar en muziekinstallatie in een warme en knusse setting. Allen om het u en uw gezelschap zo comfortabel mogelijk te maken!

Informatie over de mogelijkheden: info@boot013.nl

Mission

BIG GREEN EGGS

In de keuken van Boot013 bereiden we 90% van onze gerechten op Big Green Eggs. Een Big Green Egg is een keramische barbecue waarin hetelucht circulatie plaatsvindt. Doormiddel van verschillende luchtschijven kan de temperatuur in de barbecue heel nauwkeurig afgesteld worden. Gerechten kunnen in een Big Green Egg bereid worden zonder dat ze uitdrogen en terwijl ze alle voedings- en smaakstoffen behouden. De bereiding op houtskool zorgt voor een unieke smaakbeleving.

Boot013

Dry aged meats

In onze rijpingskasten hebben wij verschillende stukken dry aged meat hangen. Bij dry aging wordt een stuk vlees lange tijd bewaard in een ruimte waar de luchtvochtigheid en temperatuur streng gecontroleerd worden.

Tijdens dit rijpingsproces verdamp het vocht uit het vlees waardoor het vlees een vollere smaak krijgt. Ook wordt het spierweefsel afgebroken door natuurlijke enzymen in het vlees waardoor het vlees extra mals wordt.

“Kom jij ons team versterken?”

Stuur een bericht en je hoort zo snel mogelijk van ons

Wil je reserveren, of heb je andere vragen?
Vul het formulier hiernaast in en en dan reageren wij zo snel mogelijk op jouw vragen.