013 208 3144 info@boot013.nl

Een unieke beleving

BIG GREEN EGG OP HET WATER

Boven de waterspiegel worden heerlijke lunches en diners geserveerd, deze worden voornamelijk bereid op onze Big Green Eggs. Het ruim van de boot is ingericht als stijlvolle borrelruimte waar u terecht kunt voor, onder andere, heerlijke whisky’s, gin-tonics, een grote selectie bieren en wijnen en verscheidene borrelhapjes.  

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, bij ons is alles vers. Wil je je avond net wat specialer maken? Probeer dan eens ons dry aged vlees uit eigen rijpingskast of kijk naar een van onze specials. Bij veel van onze gerechten voeren wij nog een deel van de bereiding aan tafel uit.

Bij Boot013 kunt u terecht voor lunch, diner of borrel voor een avondvullende totaalbeleving.  

“VOL ENERGIE EN GASTVRIJHEID STAAN WE VOOR U KLAAR”

Mission

BIG GREEN EGGS

In de keuken van Boot013 bereiden we 90% van onze gerechten op Big Green Eggs. Een Big Green Egg is een keramische barbecue waarin hetelucht circulatie plaatsvindt. Doormiddel van verschillende luchtschijven kan de temperatuur in de barbecue heel nauwkeurig afgesteld worden. Gerechten kunnen in een Big Green Egg bereid worden zonder dat ze uitdrogen en terwijl ze alle voedings- en smaakstoffen behouden. De bereiding op houtskool zorgt voor een unieke smaakbeleving.

Boot013

Dry aged meats

In onze rijpingskasten hebben wij verschillende stukken dry aged meat hangen. Bij dry aging wordt een stuk vlees lange tijd bewaard in een ruimte waar de luchtvochtigheid en temperatuur streng gecontroleerd worden.

Tijdens dit rijpingsproces verdamp het vocht uit het vlees waardoor het vlees een vollere smaak krijgt. Ook wordt het spierweefsel afgebroken door natuurlijke enzymen in het vlees waardoor het vlees extra mals wordt.

“Kom jij ons team versterken?”

Stuur een bericht en je hoort zo snel mogelijk van ons

Wil je reserveren, of heb je andere vragen?
Vul het formulier hiernaast in en en dan reageren wij zo snel mogelijk op jouw vragen.