JOUW GERECHT

 VAN DE BIG GREEN EGG 

STARTER

Broodplankje 6,95
Plukbrood met huisgemaakte kruidenboter en olijfolie

Olijven 4,50
Olijven gemarineerd met knoflook en kruiden

VOORGERECHTEN

Tomatensoep 6,90
Verse tomatensoep afgemaakt met olijfolie en cress

Vissoep 9,50
Rijke vissoep met rouille en knoflookbrood

Carpaccio 13,95
Carpaccio met truffelmayo, pijnboompitten, krokantje
en parmezaanse kaas

Vitello tonato 013 11,50
Zacht gegaarde kalsmuis met tonijn, rode ui
en compote en kappertjes

Sashimi 18,00
Coquilles, zalm, tonijn, vongole, wakame,
sojasaus en wasabi mayo

Geitenkaas 10,50
Gekarameliseerde geitenkaas met roggekruim,
notenmix en rode ui compote

Caprese 12,50
Gemarineerde tomaat, buffel mozzarella
en huisgemaakte pesto

Gegrilde Coquilles en scampi 16,50
Coquilles en scampi van de Big Green Egg, courgette,
krokantje van parmezaan en bascilicum schuim

Artisjok met een salsa verde 12,50
Artisjok, salsa verde, parmezaan en knoflookbrood

Chorizo worstje 12,50
Chorizo worstje van de Bigg Green Egg met
gerookte paprikasaus en knoflookbrood

HOOFDGERECHTEN

Entrecote (200gr) 22,50
Entrecote gegrild op de Big Green Egg met seizoensgroenten
en huisgemaakte chimichurri

Tournedos 25,50
Tournedos gegrild op de Big Green Egg
met parmezaan, rucola en truffelsaus

Ribeye 22,50
Ribeye gegrild op de Big Green Egg met seizoensgroenten
en kruidenzout melange

Châteaubriand (2 personen) p.p. 26,50
Ossenhaas bereid op de Big Green Egg met seizoensgroenten en rode wijn saus.
De ossenhaas wordt voor u aan tafel getrancheerd

Kip 013 20,50
Kip low and slow gegaard op de Big Green Egg,
met gedroogde abrikoos, notenmix, pastrami en kaas

Boot burger 013 (200gr) 19,50
Sappige hamburger gegrild op de Big Green Egg
met pickled onions, truffelmayo en jonge kaas

Zalm 23,50
Zalm bereid op de Big Green Egg
met seizoensgroenten, furikake en citroen

Tonijn 26,00
Tonijn bereid op de Big Green Egg
met venkelsalade en gemarineerde tomaatjes

Val dieu kaas 19,50
Val dieu uit de Big Green Egg met notenmix,
krokantjes, seizoensgroenten en honing

Confit canard 24,00
Gekonfijte eend met gemarineerde sinaasappel en truffeljus

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet*.
Supplement salade 2,00 | wedges 1,50 | tapenade 1,25

DESSERTS

Crème brûlée 7,50
Huisgemaakt, gekarameliseerd en atsina cress

Chocolademousse 7,50
Huisgemaakte chocolademousse met Baileys schuim en Bastogne kruim

Affogato 013 7,50
Vanille ijs met caramelsaus, zeezout en espresso met licor 43

Limoncello taart 7,50
Huisgemaakt, brosse bodem en een frisse limoncello twist

Scropino 8,00
Citroen, ijs, limoncello en prosecco

Kaasplankje 9,50
3 verschillende kazen geserveerd met vijgenbrood, balsamico en noten